Internațional

Președintele Serbiei profețește: Cei mici și slabi vor pieri până la 31 martie, iar cei puternici vor aștepta iarna viitoare

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a declarat că „principala problemă este cum va fi depășită toamna și iarna” pentru că totul depinde de energie.

„Este important să ne pregătim pentru perioada următoare care nu va dura doar șase luni.

La 31 martie vom analiza cine și cât a pierdut, dar problema principală este cum vom trece toamna și iarna” – a declarat Vučić, adăugând că „cei mici și slabi vor pieri până la 31 martie, iar cei puternici vor aștepta iarna viitoare, iar cei care vor supraviețui și iarna viitoare vor deveni cu adevărat importanți.

Deocamdată oamenii nu au motive să se îngrijoreze, dar vremuri grele vor veni. Lupta se va da pentru prețuri mici la curent electric și gaze naturale, nu doar pentru cetățeni, ci și pentru companiile care nu trebuie să-și piardă locul pe piață” – a declarat Vučić, adăugând că nu crede că Rusia va fi înfrântă rapid, așa cum doresc unii, cum nu crede nici că Rusia va învinge ușor Ucraina, care are sprijinul statelor occidentale și NATO.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button