Preotul Francisc Doboș, ironii la adresa lui Dan Barna: Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat. De unde știe că-i băiat?

Distribuie acest articol!

Preotul catolic Francisc Doboș glumește pe seama lui Dan Barna care a anunţat astăzi că a devenit tată. Preotul scrie că Barna este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”, făcând aluzie la scandalul dintre „sex” şi „gen” de pe noile buletine.

Reacția preotului Francisc Doboș vine după ce liderul USR, Dan Barna, a răspuns unui comentariu la postarea în care anunță că a devenit tată.

Persoana respectivă îi urează lui Barna „să se bucure de ea”, iar politicianul îi răspunde: „Mulțumim. Este băiat”, la care femeia îi scrie: „Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă / sănătos orice ar fi!”.

În acest context,  preotului Francisc Doboș în numeşte pe Barna „Intolerant” și „discriminator”.

„Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?!
Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni: mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate”, a postat părintele Francisc Doboș pe Facebook.

Recent, Francisc Doboș l-a ironizat pe Barna, după ce liderul USR a spus, legat de educația sexuală, că „trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

„Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, scria părintele Doboș pe Facebook.

Dan Barna, copreședinte USR PLUS și vicepremier, a devenit tată. El a postat o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: