Magazin

Premiul Golden Foot câștigat de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit premiul Golden Foot în weekend pentru a marca realizările și performanțele sale remarcabile în fotbalul internațional în cursul anului 2020.

Ronaldo l-a învins pe rivalul său Lionel Messi și pe atacantul Beyern Munchen, Robert Lewandowski, în cursa pentru obținerea prestigioasei distincții, pentru care sunt eligibili doar jucătorii activi trecuți de 28 de ani.

Vedetei lui Juventus i-a fost fost decernat premiul într-o mică ceremonie desfășurată duminică la Torino, la doar două zile după ce a pierdut în fața lui Lewandowski titlu pentru cel mai bun jucător masculin al anului desemnat de FIFA.

Premiul Golden Foot se acordă jucătorului care a excelat cel mai bine în competițiile internaționale, atât la nivel de club, echipă națională, dar și individual.

„Sunt onorat să câștig Golden Foot 2020 și să fiu imortalizat în Promenada Campionilor, alături de unele dintre cele mai mari legende ale fotbalului din toate timpurile!” a scris Ronaldo într-o postare de mulțumire pe Instagram.

Sursă text: mediafax.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Cristiano Ronaldo

Back to top button