Știrile 60m.RO

Post de chirurg la spitalul din Mioveni, „vândut” de primarul PSD fiicei șefului Poliției Locale

Primarul din Mioveni a început campania electorală cu traficul de influență! Social-democratul a vândut un post de chirurg la spitalul din oraș fiicei șefului Poliției Locale. Ion Georgescu este acuzat de procurorii anticorupție că a cerut la schimb suma de 30.000 de euro. Curtea de Apel Pitești a dat „undă verde” pentru începerea judecății.

Edilul din Mioveni se află în mijlocul unui proces pentru trafic de influență.

Aflat la al patrulea mandat consecutiv, Georgescu este acuzat de procurorii anticorupție că a cerut suma de 30.000 de euro de la șeful Poliției Locale Pitești pentru a interveni în obținerea postului de chirurg pentru fiica acestuia la Spitalul Orășenesc Mioveni. Edilul a negat acuzațiile.

Conform procurorilor, Ion Georgescu a primit o primă tranșă de 10.000 de euro, iar ulterior a fost prins în flagrant când încerca să restituie suma. În momentul arestării, primarul a susținut că banii reprezentau, de fapt, un împrumut. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button