Polițiștii au descins acasă la directorul unei agenții Raiffeisen, acuzat de delapidarea a zeci de mii de euro

Distribuie acest articol!

Polițiștii și procurorii au descins acasă la directorul agenții Raiffeisen de Bulevardul Magheru din Capitală, acuzat de delapidarea a zeci de mii de euro.

Miercuri dimineaţă, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară si un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de delapidare.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenții bancare și-ar fi însușit din tezaurul unității, sume în lei și valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei si 40.000 euro.

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: