PNL va demara luni procedurile de revocare din funcție a Avocatului Poporului

Florian Roman, liderul PNL a anunțat că de luni vor fi demarate procedurile de revocare a doamnei Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului.

„Luni vom demara procedurile de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber, care s-a transformat în apărătorul pensiilor nesimţite! Avocatul Poporului şi-a depăşit atribuţiile constituţionale iniţiind un demers împotriva… poporului român, care doreşte tăierea pensiilor speciale şi respectarea principiului contributivităţii. A invoca neconstituţionalitatea legii pe motiv de discriminare înseamnă cinism, în condiţiile în care 5 milioane de români primesc pensie după contribuţie. Renate Weber este apărătorul pensiilor speciale nesimţite, cum este cazul fostului comandant al Penitenciarului Colibaşi, care încasează o pensie specială de 75.000 lei. Probabil omul mănâncă cu 10 guri…”, a declarat Florian Roman, pe pagina sa de facebook, sâmbătă.

Ludovic Orban a declarat vineri că le va cere parlamentarilor liberari să demită din funcție Avocatul Poporului.

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comportă ca Avocat al Poporului, pentru a numi în sfârşit un Avocat al Poporului care într-adevăr să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a transmis Orban fiind citat de agerpres.ro.

%d blogeri au apreciat: