Știrile 60m.RO

Piedone, replică pentru Rareș Bogdan: eu nu vin cu batistuța și cu rujul roz pe buze! Să râdă ei că vin cu roaba

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, îi dă o replică acidă prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, cel care a spus că, deși sondajele îl dau foarte sus, Piedone va pierde în cele din urmă cursa la Primăria Capitalei. În replică, Piedone i-a transmis că el nu vine cu ”batistuța și rujul roz pe buze” ci merge cu roaba pe străzi pentru că este adminstrator, nu politician.

”Eu nu sunt într-o competiție politică, eu sunt într-o competiție electorală. Eu merg înainte, nu mă uit la sondaje. Să râdă ei de mine că eu vin cu roaba, eu nu vin cu batistuța și cu rujul roz pe buze. Să vină el de la Bruxelles să le explice politicienilor.

RUJATU

Eu nu mă ascund în spatele vorbelor pompoase. Eu am fitilul scurt, dar de data asta o să am o altă strategie. O să-i las să dea cu toate în mine, cu toate lăturile și o să vedeți că ei cu cât mă lovesc mai mult, cu atât oamenii se vor încolona în spatele meu și vor ieși în număr mai mare la vot.

Strategia, eu am făcut-o de la începutul campaniei. Am rupt oglinzile, am scos cutia de viteze și am scos marșarierul. Mă duc doar înainte!

Eu vă spun așa: spuneați că va crește temperatura în campanie, iar dacă voi avea temperatură, atunci îl voi consulta pe domnul doctor, dar dacă au nevoie de un administrator să vină la mine.”, a spus Piedone, la Antena 3 CNN.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button