Știrile 60m.RO

Piedone, pune tunurile pe Coaliție! Mesajul pentru Clotilde Armand: Dacă aveam banii franțuzoaicei, făceam Sectorul 5 ca Las Vegas

Cristian Popescu Piedone pune tunurile pe Coaliția de guvernare și îi trimite pe politicieni la farmacie să-și ia medicamente pentru constipație. Primarul Sectorului 5 e de părere că gândurile celor din PSD și PNL vin de la diavol. 

Piedone nu-l iartă nici pe Rareș Bogdan. Primarul Sectorului 5 a transmis că este credincios și nu vorbește despre demoni în spațiul public. Cu toate acestea, spune despre jocurile politice care au dărâmat-o pe Firea că sunt de la diavol, care și-ar fi băgat coada în coaliție.

„Când pomenești de drac, drac ești”, transmite Piedone.

Politicianul a mai spus că nu îl interesează cine câștigă primăriile de sector și că, în cazul în care va ajunge primar general și va fi nevoit să lucreze cu Clotilde Armand, îi va da o stație de emisie-recepție prin care să comunice.  „Dacă aveam banii franțuzoaicei, făceam Sectorul 5 ca Las Vegas.”, a mai spus Piedone.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button