Politică

Piedone: Pentru ca țara să scape de aceste bombe GPL amplasate lângă blocuri, școli, parcări și instituții publice, TREBUIE SCHIMBATĂ LEGISLAȚIA!!!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, afirmă pe Facebook că, pentru ca țara să scape de aceste bombe GPL amplasate lângă blocuri, școli, parcări și instituții publice, TREBUIE SCHIMBATĂ LEGISLAȚIA!!!

”După Colectiv… am fost pus la zid pe NEDREPT, am fost NEDREPT CONDAMNAT să mă hrănesc cu STRES și… AM FĂCUT PUȘCĂRIE NEVINOVAT!

După OPT ANI, contrar promisiunilor oficiale, țara… tot n-are spitale cum ar trebui, multe cluburi sunt la fel de periculoase, iar MULTE INSTITUȚII NU RESPECTĂ LEGILE ACESTEI ȚĂRI! Concluzia: În spitale, în cluburi, pe străzi, CETĂȚEANUL ESTE ÎN PERICOL TOCMAI DIN CAUZĂ CĂ MULTE INSTITUȚII NU RESPECTĂ LEGILE! Un exemplu sunt, desigur, ????̗???? ??? Când comunitatea Sectorului 5 m-a ales primar, am dispus verificarea tuturor stațiilor GPL. 8 (OPT)… nu aveau autorizație de construire! Le-am amendat și am sesizat instituțiile abilitate să le sisteze activitatea! Ce credeți că s-a întâmplat după ce am reclamat public situația? NIMIC! ABSOLUT NIMIC! DOAR A TREBUIT SĂ MERG LA PUȘCĂRIE NEVINOVAT PENTRU COLECTIV! Chiar lângă primărie funcționează o stație GPL care nu a avut niciodată autorizație de construire! Cum funcționează? Simplu: cu acordul unora dintre instituțiile statului! Din cauza permanentului pericol pe care îl reprezintă, Primăria Sectorului 5 a început procedurile de dezafectare a acestei stații GPL! Și nu este tot!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 au controlat 22 de operatori economici care își desfășoară activitatea de comerț cu combustibil de tip GPL.

Pentru aspectele ce exced sferei de competență, Primăria Sectorului 5, prin Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5, a făcut adrese către instituțiile abilitate ale statului spre competenta soluționare. Planul de acțiune este în curs de desfășurare. Este inadmisibil că anumite instituții publice eliberează avize de funcționare pentru stații GPL fără să ceară și să verifice dacă au autorizație de construire… fără de care nu se poate obține niciun alt aviz!!!”, spune primarul.

”INSTITUȚIILE care au eliberat avize de funcționare pentru stații GPL fără să verifice dacă dețin autorizație de construire emisă… sunt în culpă! Pentru ca țara să scape de aceste bombe GPL amplasate lângă blocuri, școli, parcări și instituții publice, TREBUIE SCHIMBATĂ LEGISLAȚIA!!! URGENT! În calitate de reprezentant al cetățenilor la Primarie, am făcut toate demersurile legale și i-am acționat în instanță pe cei care își desfășoară activitatea ilegal! DEGEABA! În lipsa unor decizii ale instanțelor de judecată… continuă să funcționeze fără să le pese de viața oamenilor! Am încredere că primul ministru al României va supraveghea respectarea legilor țării în toate instituțiile statului! Am discutat astăzi cu domnia sa și sunt convins că va reuși să readucă normalitatea în țară!

Cu respect pentru cetațeni, primarul Piedone”, mai spune Cristian Popescu Piedone.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Din păcate la noi autoritățile își fac treaba doar atunci când se întâmplă o nenorocire… La noi în sat au relocat 9 urși,într-o pădure la 200 de metri lângă case. Cu puțin timp în urmă, un urs, alerga un copil de 11 ani prin sat…am anunțat pe cei de la asociația green… Nimic nici o treabă…. Banu să iasă…. O zi frumoasa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button