PoliticăȘtirile 60m.RO

Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern a fost reținută pentru 24 de ore

Persoana responsabilă de atacul rasist la adresa actriței Maia Morgenstern a fost reținută pentru 24 de ore. Reamintim că AUR a luat atitudine față de încercare de a discretare mișcarea patriotică, liderii formațiunii politice precizând că acest gest contravine valorilor care definesc AUR.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat luni că suspectul în cazurilor amenințăilor primite de Maia Morgenstern a fost reținut pentru 24 de ore.

„Am văzut în spațiul public mesajul primit de către actriță și consider că este doar o încercare josnică ce a comprimite partidul AUR. Vorbim despre o încercare eșuată. Maia Morgenstern este un artist de o mare valoare. Să nu uităm că din cei patru piloni ai AUR face parte și credința, iar iubirea față de aproape reprezintă o binecuvântare lăsată de Dumnezeu.

Regretăm faptul că doamna Maia Morgenstern a fost băgată în acest joc murdar și prin care se încearcă dezbinarea românilor.Asta fac partidele politice și presa pe care au plătit-o cu 50.000.000 de euro, îi învrăjbesc pe români în timp ce ei sunt responsabili pentru acest dezastru. Vom face plângere penală deoarece dorim să știm cine este implicat în această mizerie. Nu este întâmplător că presa care încasează banii guvernului s-a grăbit să se pronunțe asupra acestui subiect atât de repede.

Vom înainta plângere penală cu privire la mesajul pe care aceasta l-a primit și considerăm că este un caz ce are nevoie de tratament de specialitate, fie este vorba despre o încercare ieftină de discreditare a partidului prin introducerea unui mesaj antisemit în spațiul public. Înclin spre a doua parte”. a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova, pentru 60m, imediat după apariția în presă a informațiilor referitoare la acest caz.

Back to top button