JUSTIȚIE

Percheziții DNA la Primăria Corbeanca. Primarul și alte persoane sunt suspectate în legătură cu restituirea unor terenuri

DNA face, joi, șase percheziții în județul Ilfov, una dintre ele având loc la sediul Primăriei Corbeanca. Surse judiciare au declarat că este vorba despre fapte de corupție în legătură cu restituirea unor terenuri.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2017.

În cursul zilei de 04 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații, situate pe raza județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale„, a transmis DNA. 

Sursele judiciare menţionează că şi edilul comunei ar fi vizat de ancheta, urmând ca mai multe persoane să fie duse la audieri. 

Faptele au legătură, potrivit surselor citate, cu restituirea unor terenuri.

Primarul comunei Corbeanca este Valeriu Anton, politician care a candidat din partea PMP la alegerile locale din 2020.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button