Politică

Penibilul Marilen Pirtea și univeristățile picate în mediocritate: Rectorii, gulerele albe ale mafiei politice

Rectorul Universităţi de Vest Timişoara (UVT), Marilen Pirtea, afirmă că o prezenţă a instituţiilor de învăţământ superior româneşti în topul Shanghai este posibilă printr-o reformă structurală universitară, o „universitate metropolitană” care să coaguleze toate universităţile puternice din marile centre academice din ţară, una dintre ele fiind UVT.

Toți sunt vinovați numai ei nu. Rectorii, gulerele albe ale mafiei politice din toată țara au acaparat universitățile împreună cu serviciile trădătoare de țară. De asta suntem unde suntem. La coada clasamentelor, oricine le-ar face.

Cu Pirtea, David, Pamblică, Preda, Costoiu, Tudorel, Genunche Pop, Dîncu, Deca, Cîmpeanu, Istudor și alți impostori ce îmbracă haina academică au distrus univeristățile românești. Ei sunt principalii vinovați pentru infestarea mediului academic. Ei au girat impostura și plagiatele. Acești infractori cu gulere albe trag țara în jos. Ei sunt viperele care sug sângele națiunii.

România nu mai are nici o universtitate în top 1000 Shanghai.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button