JUSTIȚIE

Patronii depozitului GPL din Crevedia, acuzați de evaziune fiscală

Parchetul general a deschis un nou dosar penal care-i vizează pe patronii depozitului de GPL din Crevedia, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă. Cei doi sunt suspectați de evaziune fiscală, prin nedeclararea unor venituri. Este cel de al cincilea dosar pensal care-i vizează pe patronii stației care a sărit în aer.

Suspiciunea este că angajații celor 2 erau puși să mute gazul dintr-o cisternă în alta cu scopul de a-l amesteca cu gaz inferior calitativ. În acest fel, ei comercializau GPL de calitatea 3 ca și cum ar fi GPL de calitatea 1, plătind taxe ca pentru gaz inferior calitativ.

Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă, patronii firmei Flagas, care deținea depozitul GPL de la Crevedia, sunt cercetați în stare de arest preventiv. Cei doi mai au alte 4 dosare privind explozia devastatoare și modul în care stația funcționa, deși nu avea avize din partea autorităților de profil.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button