Știrile 60m.RO

Partidul AUR propune măsuri de susținere a fermierilor români: Subvenții duble solicitate pentru creșterea competitivității agricole

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a făcut un apel către autorități pentru dublarea subvențiilor acordate fermierilor români, subliniind importanța susținerii sectorului agricol național. Președintele partidului, George Simion, a evidențiat angajamentul AUR față de dezvoltarea economică a țării și sprijinul fermierilor în cadrul propunerii lor.

„România are nevoie de o agricultură puternică și competitivă pentru a asigura securitatea alimentară și pentru a stimula economia locală. Propunem dublarea subvențiile acordate fermierilor, întrucât aceștia sunt coloana vertebrală a economiei noastre și merită sprijinul nostru total”, a declarat George Simion.

AUR subliniază că investițiile în agricultură sunt cruciale pentru dezvoltarea durabilă a țării și pentru reducerea dependenței de importuri alimentare. Prin această inițiativă, partidul își manifestă angajamentul față de promovarea intereselor naționale și de susținere a producătorilor autohtoni.

În plus, AUR insistă asupra necesității unei politici agricole coerente și transparente, care să ofere fermierilor români un cadru favorabil pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor lor.

„George Simion și echipa AUR sunt dedicați dezvoltării durabile a României și sprijinirii agricultorilor noștri. Propunerea noastră de dublare a subvențiilor este o dovadă a angajamentului nostru ferm față de bunăstarea fermierilor și de prosperitatea țării noastre”, a adăugat un reprezentant al partidului.

AUR reiterează importanța consolidării sectorului agricol în contextul actual al schimbărilor economice și al provocărilor globale, subliniind că investițiile în agricultură sunt investiții în viitorul României. Propunerea lor pentru dublarea subvențiilor este văzută ca un pas concret și necesar în această direcție.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button