Știrile 60m.RO

Panica comasării. PNL a trecut sub 10%, pierd majoritatea după alegeri

„Comisia de la Veneţia, toate acordurile internaţionale, toată lumea spune că este ilegal ceea ce fac (n.r. – PSD şi PNL). Sigur că vom ataca la Curtea Constituţională şi ne vom opune prin toate mijloacele acestei ilegalităţi. Totodată, după cum vedeţi, suntem pregătiţi (…). Dacă ei de trei săptămâni discută, în loc de salarii, de pensii, de planul de cancer, de interzicerea păcănelelor, de probleme stringente pentru ţara asta, despre propriul interes, despre alegerile comasate şi nu sunt în stare măcar să facă, cum vă imaginaţi că sunt în stare să conducă ţara, şi mai vor încă 10 ani”, a afirmat Simion, la o conferinţă de presă.

El a adăugat că AUR este pregătit pentru alegeri şi în cazul în care acestea nu vor avea loc la termen. „Ne-am fi dorit să se respecte Constituţia, legile ţării, ne-am fi dorit ca alegerile să fie la termen. Suntem pregătiţi şi dacă nu sunt la termen aceste alegeri, suntem pregătiţi pentru alegerile locale când vor ei, doar să respecte legile şi Constituţia”, a afirmat Simion.

Conform celor mai recente sondaje, PNL-ul lui Ciucă este la sub 10% din intenția de vot, de aici și disperarea de a face alegeri comasate, chiar cu încălcarea Constituției.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button