PoliticăȘtirile 60m.RO

Oprișan și-a găsit nașul. Fost comisar intră în cursa pentru Consiliul Județean: mi-e silă de hoție

Un partid politic nou, Alianța pentru Unire Românilor, încurcă înțelegerile tradiționale dintre PSD și PNL existente prin diverse colțuri ale lumii.

Se întâmplă acest lucru și în Vrancea, acolo unde un fost comisar se aruncă în bătălia pentru înlăturarea lui Oprișan la la conducerea județului.

Este vorba despre George Badiu, specialist jurist, fost comisar șef în Vrancea, constant critic sistemului politic care menține în afara Europei moderne unul din cele mai importante județe al țării.

George Badiu este unul dintre comisarii care a avut curajul să nu se supună lui Oprișan și să mențină un echilibru în județ.

„De la înființarea AUR, am încercat să atrag în filiala județeană Vrancea persoane cunoscute, obișnuite cu duritățile sistemului mafiot care a acaparat țara.

Am gândit că pentru a putea lupta cu mafia protejată de scutul intereselor meschine, am nevoie de cavaleri neînfricați, de oameni de mare valoare, de vedete (în sensul bun).

Vă spun drept că am dat de oameni speriați de eventualitatea unei răzbunări din partea baronului.

Am dat și de oameni blazați, care au depus armele, recunoscându-se învinși de sistemul ocult (vă mai amintiți de Emil Constantinescu?).

Am găsit și oameni care vor să se răzbune pe unii și se aliază cu ceilalți, fără a realiza că se duc direct spre alt cap al aceleiași hidre, dar de culoare diferită…

Puțini au curaj.

Majoritatea sunt prea timorați și nu vor să se implice.

Încă de la început am spus că nu vreau să candidez nicăieri, nu am intenția de a fi pe vreo listă de consilieri sau pentru altă funcție, deoarece am oroare de sistemul abject care a acaparat România și nu aș mai răbda să văd cum se risipesc banii românilor în buzunarele mafioților.

Am zis că nu vreau să candidez, ci doar să identific oameni serioși care să își asume candidaturi la funcții de demnitate publică. Și totuși, când văd ce comozi, speriați, lași ori dezarmați sunt vrâncenii mei, trebuie să acționez în vreun fel care să le dea speranță de schimbare în bine și de instaurare a cinstei și bunului simț.

Ca urmare, mă simt obligat să candidez la funcția de președinte al Consiliului județean Vrancea, chiar dacă sunt un outsider, având șanse infime de a învinge aparatul de propagandă și manipulare bazat pe milioanele de euro puse la bătaie de îmbuibați.

Cu ocazia acestei candidaturi, mă voi convinge dacă vrâncenii sunt împotriva hoților sau sunt complicii lor.

Eu nu vin cu gogoși electorale, doar cu garanția de cinste și bun simț.

Știu că vor începe cu mizerii, cu acuzații perfide și minciuni create în laboratoarele miliției.

Vor face tot posibilul să mă discrediteze.

Ei cu minciuni, eu cu relatări 100% reale.

Cei din Vrancea care vor să mă sprijine în activitatea de strângere de semnături, rog sa mă contacteze în privat.

Eu nu fac alianță cu nimeni, nu sunt pus de nimeni să candidez pentru a „rupe” din voturile altora, cum probabil voi fi acuzat.

Mi-e silă de hoție și văd în ce hal a ajuns județul ăsta, în care „atențiile” sunt singura metodă de a-ți asigura liniștea sau succesul, ceea ce este strigător la cer.

Dacă dăm jos gașca de interese de la conducerea județului, vă garantez că în cel mai scurt timp vor dispare toate hoțiile, cumetriile și aranjamentele. Vrancea va renaște în câteva luni.

Primarii și pădurarii, poliţiştii şi inspectorii fiscali, oamenii din tot sistemul vor putea să își facă meseria fără a mai fi stresați de sistemul „para-ndărăt”.

Despre multe dintre aranjamentele cu care ați fost induși în eroare atâția ani, vă voi povesti de acum înainte până în preziua alegerilor, dar și după alegeri.

Vă voi arăta mizeria ascunsă sub preş de actuala clasă politică.

Asta e România lor, a mafioților. O vreți ?

Dacă nu, haideți să o readucem la lumină pe cea a oamenilor muncitori și onești !”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button