Politică

Operațiune de manipulare pusă la cale împotriva președintelui AUR, George Simion

O vastă operațiune de manipulare a fost pusă la cale de presa aservită ambasadelor străine și partidelor puterii împotriva președintelui AUR, George Simion.

În urma ascensiunii partidului AUR și a lui George Simion păpușarii au pus la cale operațiunea de decredibilizare a președintelui George Simion. Deschiderea anului școlar a fost un bun prilej pentru o astfel de operațiune. Operațiunea a constat în huiduirea liderului AUR la deschiderea anului școlar la liceul Gheorghe Lazăr. În fapt, huiduielile au existat doar în imaginația lor bolnavă în tentativa de distrugere a partidului AUR.

Toată presa sistemului a început tirada de manipulare ca la un semnal împotriva președintelui AUR, George Simion.

George Simion a speriat cloaca mafiotă care a pus stăpânire pe țară și păpușarii care îi dirijează. George Simion l-a acuzat pe atașatul SUA că îl ține în brațe pe Virgil Popescu, omul care a pus la cale jaful din energie, după ce a participat la nunta fiicei celui din urmă.

Partidul AUR este o amenințare pentru cei care au distrus România în ultimii 32 de ani.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button