Magazin

Oana Radu a dezvăluit: „Știu cât e de greu să trăiești…”

Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities! a declarat, recent, că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze și pusă tot timpul pe glume, se pare că nimeni nu știa faptul că Oana se luptă cu anxietatea de ceva timp.

Din fericire, Oana a reușit să-și controleze mult mai bine emoțiile, decât în trecut, și acum se simte mult mai bine, deși nu este complet vindecată.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Pe cât de mult încearcă să creeze în jurul ei un mediu plăcut și să renunțe la obiceiurile nocive, Oana recunoaște că stresul este o cauză importantă de îmbolnăvire. Concurenta Bravo, si stil! recomandă fanilor săi să gândească pozitiv și să vadă mereu soluția dintr-o problemă.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine”, a adăugat ea.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Oana Radu

Back to top button