Știrile 60m.RO

O femeie de 34 de ani care tocmai născuse a murit după ce s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Municipal Medgidia

Caz șocant la maternitatea Spitalului din Medgidia. O femeie care tocmai devenise mamă a căzut de la etajul 3 al unității sanitare și a fost găsită din păcate fără suflare.

Femeia de 34 de ani născuse marți o fetiță sănătoasă și era singură în rezervă. Joi seară, medicul de gardă de la maternitate a venit să o consulte, iar ceva mai târziu mama femeii a venit în vizită. A intrat în rezerva în care era spitalizată fiica ei și pentru că nu a găsit-o a întrebat-o pe asistentă unde ar putea fi.

Imediat, s-a dat alarma și în mai puțin de jumătate de oră femeia a fost găsită prăbușită în curtea din spate a spitalului.

Tânăra născuse pentru prima dată prin cezariană. Imediat după operație medicii și-au dat seama că este vulnerabilă din punct de vedere emoțional și au cerut sprijinul unui psiholog.

După ce a stat de vorbă cu specialistul, tânăra mamă a decis să renunțe la copil. Joi, a semnat un act prin care a lăsat bebelușul în grija statului. Direcția de Asistență Socială va decide ce se va întâmpla cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button