Numărul participanților la convenția din Florida va fi redus

Numărul participanţilor la convenţia din august din Jacksonville, Florida, va fi limitat semnificativ de către Partidul Republican din SUA din cauza creșterii numărului de cazuri de infectări cu coronavirus.

În cadrul convenției din Florida preşedintele Donald Trump va deveni în mod oficial candidatul Partidului Republican pentru un nou mandat la Casa Albă.

Convenția trebuia inițial să aibă loc oraşul Charlotte, Carolina de Nord însă a fost mutată după ce guvernatorul acestui stat a refuzat să permită folosirea sălii Spectrum Arena la capacitate maximă.

Organizatorii din Jacksonville vor folosi mai multe săli şi spaţii deschise, dar nu au decis deocamdată unde se vor ţine discursurile, notează agerpres.ro.

”Speram că vom putea organiza o convenţie tradiţională cu care suntem toţi obişnuiţi. Cu toate acestea, trebuie făcute ajustări pentru conformarea la instrucţiunile autorităţilor sanitare locale şi ale statului Florida”, a transmis preşedinta Comitetului Naţional Republican, Ronna McDaniel.

Doar cei aproximativ 2.500 de delegaţi vor avea acces în incintă în primele trei din cele patru seri ale evenimentului.

%d blogeri au apreciat: