Știrile 60m.RO

Nuggets cu Salmonella la LIDL

Se întâmplă din nou. Lidl anunţă, vineri, retragerea de la vânzare a unui lot de Nuggets cu pui, posibil contaminat cu Salmonella.

”Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciune de prezenţă Salmonella”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Salmonella poate declanşa boli gastrointestinale severe

”La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienţii nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, producătorul GEKA şi Lidl România au reacţionat fără întârziere şi au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în document.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar şi fără prezentarea bonului fiscal

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button