Nu de morți le este frică ci de media. Mascarada continuă

Criza actuală nu este una de sănătate ci generată de frica partidelor politice de ce spune presa, adică de gura târgului.

Numărul de morți și rata de infectare nu este la cifre alarmante. Se moare și acum mai mult de cancer, boli cardiovasculare, de diabet. Dar nimeni nu se mai plânge de ele și nu le mai numără.

Se moare în continuare în accidente rutiere dar suntem obișnuiți cu ele deoarece pe acest criteriu autoturismele ar trebui interzise sau făcute să meargă cu maxim 30 km/h. Dar nu se întâmplă așa ceva.

Dar nu de numărul de morți le este frică politicienilor ci de gura presei: ce va spune presa dacă nu facem asta.

Așa că ei execută la unison ceea ce presa sugerează. Nu e nici un guvern mondial din umbră ci este incompetență și corupție. Politicienii doresc să ascundă prostul management al statelor și pentru acest lucru închid gura presei.

Dacă ai presa totul va fi bine, rămâi la putere, ai acces la banii publici, poți devaliza bugetul de stat în continuare.

Practic presa a generat această criză la nivel mondial, ea nefiind considerată de specialiștii în sănătate una de amploare ridicată.

Oamenii se îmbolnăvesc și mor. Se întâmplă, așa este mersul universului. Nu s-a intensificat acest ritm, nu este mai rău, este la fel.

La nivel mondial nu s-a înregistrat în ultimele 12 luni o mortalitate mai mare decât de obicei. Sigur că numărul de morți din Covid este important, dar deloc mare.

În lume la fiecare cinci zile moare un milion de pământeni. Dacă vom compara această cifră cu numărul de morți din covid vom constata că vorbim de o alarmă falsă. Practic nu există acum un milion de morți de covid la nivel mondial după mai bine de 180 de zile de criză.

Dar guvernele au dat o alarmă falsă și acum le ests frică să o anunțe. Cum poți spune acum că ai distrus viața a sute de milioane de oameni pe o alarmă falsă?

Tocmai de aceea mascarada trebuie dusă până la capăt, inclusiv în România, un simplu pion pe tabla intereselor globale.

%d blogeri au apreciat: