Politică

Nicușor Dan spune că se prăbușește Piața Victoriei dacă vin fermierii cu tractoarele

Protestul fermierilor în fața guvernului cu camioane, tractoare și alte utilaje, inclusiv macarale – a fost respins de Primăria Generală a Capitalei pentru că exista riscul prăbușirii Pieței Victoriei sub greutatea numărului uriaș de utilaje.

În răspunsul prin care respinge protestul, Primăria Capitalei motivează prin faptul că „blocarea totală a suprafeței din Piața Victoriei, precum și a tuturor arterelor care converg cătrea aceasta (…) ar conduce la încălcarea ordinii și siguranței publice și a drepturilor celorlalți cetățeni ai Municipiului București”.

De asemenea, autoritățile mai motivează prin faptul că „aducerea și staționarea în zona menționată a unor vehicule de mare tonaj ar pune în pericol sănătatea și viața cetățenilor care tranzitează zona, respectiv structura de rezistență a pasajului”.

Nicușor Dan a anunțat respingerea cererii de protest Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa, marţi, că a respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor, pe motiv că nu este „rezonabilă”.

„Am respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor pentru că nu este rezonabilă. Aceştia au solicitat explicit ocuparea integrală de vineri până luni a Pieţei Victoriei şi a străzilor adiacente, pentru 15.000 de maşini si utilaje”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul general al Capitalei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Aceste probleme le putem rezolva doar la viitoarele alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button