Nicolae Voiculeț: Resping cultura morții și a desfrâului promovată și susținută de Iohannis, Barna, Cioloș

Distribuie acest articol!

Mă opun predării „educației sexuale” în grădinițe și la clasele primare ca materie separată și nu sunt de acord să li se predea această „disciplină” copiilor sub vârsta de 10 ani pentru că în cele mai multe cazuri este o propagandă a sexualității de transgen. Deja în unele școli la clasa a II-a se predă cum fac sex doi oameni de același sex, care sunt etapele procreării până la naștere etc.

Îl întreb pe Iohannis (profesorul) el nu crede că pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani e destul de „disciplină de (re)educare” este promovarea ideologiei LGBT în forme ascunse și detașarea copiilor de părinți și de Divinitate.

Educația sexuală în școli este practic noua deviză și politică de partid a celor de la USR+ împinsă de Bruxelles și promovată pe agenda prioritară a lui Klaus Iohannis.

Cred că nu lipsa educației sexuale, reprezintă adevărata cauză pentru faptul că România are un număr mare de mame minore, ci disoluția familiei și abandonul școlar, iar statistica care arată că la noi în țară sunt cele mai multe mame minore din Europa, este o mare minciună.

Toate studiile, inclusiv recentele dezbateri parlamentare pe tema educației sexuale în școli, arată că românii sunt într-o majoritate covârșitoare de partea normalității și doresc să-și protejeze copiii de această ideologie nocivă.

Trăim vremuri de cenzurare a libertății de exprimare, de restrângere a multor libertăți și drepturi fundamentale, de eliminare a religiei din spațiul public, de propagandă agresivă anti-creștină, dar pro-lgbt, pro-avort, pro-identitate de gen, pro educație sexuală, începând chiar cu copiii de la grădiniță.

Vedem cum ambasade și ONG-uri au început să fie intruzive și să impună violent noile ideologii, iar din păcate reacția autorităților și a mass-mediei românești este aproape inexistentă. De ce oare?

Vă place că acei care fac politica „progresului” LGBT, vor „discuta” de acum înainte cu copiii voștri la grădiniță despre diversitatea de gen, împotriva voinței voastre? Mie nu-mi place!

Copiii noștri nu trebuie să învețe la școală despre pornografie și plăcerile minorităților sexuale sau cum să se masturbeze, ei trebuie să învețe despre istoria (care a fost ștearsă și batjocorită) a poporului român, să învețe despre cărturarii și făuritorii României moderne, despre valorile creștine și despre eroii care au apărat Țara de invaziile atât dinspre apus cât și dinspre răsărit.

Ralierea statului român la demersul de pedepsire a Ungariei pentru că își protejează copiii este nu numai rușinoasă, dar și total nereprezentativă pentru poziția poporului nostru, de aceea susțin că acest guvern împreună cu majoritatea partidelor parlamentare iau hotărâri și decizii împotriva voinței și conștiinței morale a românilor.

#DanBarna, acest sfătos sexolog care insistă cu masturbarea (la care probabil e campion european) nu reprezintă pentru mine nici un fel de entitate suverană statală. Ca și alții ca el, ei sunt niște trădători nemernici care detestă cultura, tradițiile românești, atacă Biserica și credința noastră în Dumnezeu.

Toți acești fătălăi care conduc azi România și care nu au avut niciodată copii, acum vor să facă din copiii și elevii României niște onaniști, pregătiți pentru marea schimbare de sex, cu scopul depopulării României. Cultura morții și a desfrâului promovată și susținută de Iohannis, Barna, Cioloș și alții, o RESPING categoric.

Toți acești indivizi care vor să implementeze reguli anticreștine și antiromânești, acești așa ziși „politicieni” români (?) de-o incultura crasă care ne-au trădat și o fac în continuare, NU REPREZINTĂ în niciun caz voința noastră, a poporului român!


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: