Opinii

Nicolae Voiculeț: Cioloș, Barna &Co. cum stați cu contracțiile?

Cei care au votat Raportul Matić fac parte din categoria celor care vor să răstoarne istoria Europei, s-o anuleze și să creeze „omul nou”, un fel de carcasă lipsită de suflet și îndepărtată de valorile creștine. Europa este condusă acum de niște maniaci cu ADN-uri de mici dictatori, care sub auspiciile false ale unificării, ei dezbină națiuni și intră în luptă directă cu Dumnezeu.

Dreptul la avort este o crimă, mai ales într-o Europă care începe să interzică uciderea puilor de găină de o zi. Solidaritatea colectivă europeană se îndreaptă spre un „umanism” de tip nou, care așază consumismul uman deasupra vieții umane.

Raportul votat zilele trecute de Parlamentul European exprimă „regretul” că încă mai există medici care, în baza unor obiecţii de conştiinţă, refuză să ofere „îngrijiri pentru avort”. Vă dați seama ce aberație?

Ideea bărbaţilor care pot naşte reiese cât se poate de clar din raport, „bărbații transgen și persoanele non-binare care pot să rămână însărcinate”, la fel ca și educaţia sexuală a copiilor impusă vehement în România de Klaus Iohannis. Deși armata de „influencerii” spun că nu e adevarat și că noi suntem retrograzi şi ne opunem progresului, acesta este adevărul. Tot potrivit raportului, femeile care se consideră bărbaţi chiar ar trebui tratate de toată lumea ca fiind bărbaţi, doar că aceşti „bărbaţi transgender” pot să nască. de altfel un atac la umanitate și la viață!

„Războiul cultural” anunţat de Macron se pare că va deveni realitate. Dacian Cioloş, cu un tupeu fără margini, susţine că sprijină acest demers în numele creştinismului. Acest individ a demonstrat-o pentru a nu știu câtă oară că este un pericol pentru România și pentru români.

Cunoaște cineva vreo temă cu adevărat importantă pentru țară sau pentru viața și bunăstarea românilor pentru care acest Dacian Cioloș se luptă la Bruxelles? Eu știu doar că are un salariu de peste 100 de mii de euro pe an (plătit din banii noștri) servind alte agende și interese, în niciun caz pe cele naționale.

Back to top button