Social

Nicolae Voiculeț: AUR va intra în parlament, s-au speriat

Nicolae Voiculeț, cunoscutul naist român premiat internațional, susține că AUR va intra în parlament și sistemul politic actual a intrat în fibrilații:

„Partidul patrioților români, este prezent în sondajele de opinie, iar sistemul a-nceput să se sperie pentru că AUR va intra în parlament.
Imediat după ce au aflat rezultatele, partidele parlamentare au început atacuri puternice asupra membrilor partidului și asupra partidului. PSD, PNL și USR au încetat să se mai atace reciproc, concentrându-se pe denigrarea AUR, aruncând cu minciuni prin presa aservită, asupra partidului patrioților români, condus de George Simion.

•AUR nu a fost niciodată la guvernare, este un partid nou, format din români patrioți și profesioniști. Nu provine din nici un alt partid politic, iar liderul partidului are numai 34 de ani.
•AUR este alături de români și împotriva sistemului, în timp ce PSD, PNL și USR sunt responsabili pentru colapsarea României, alungarea a peste șase milioane de români și sărăcirea celor rămași în țară, sub nivelul existențial.

•Din cauza faptului că pragul de 5%, este depășit doar cu voturile din țară, șansele să depășească 10% sunt foarte mari când se vor aduna și voturile din diaspora. De aceea toate partidele sistemului au ieșit la atac…!

•Este pentru prima dată în 30 de ani când un partid nou intră în parlament și nu este o creație a partidelor existente, sau a sistemului paralel.

•Miza este una foarte mare pentru că AUR intrat în parlament va demasca și va opri hoția, pe care celelalte partide parlamentare nu o vor mai putea ascunde.

•În aceste condiții Klaus Iohannis, va avea o mare problemă în a-și construi un viitor guvern, iar sistemul se va deconspira.

•PSD cu PRO ROMÂNIA sau PNL, USR și UDMR nu vor putea să construiască majorități parlamentare, iar AUR se opune oricărei alianțe cu unul dintre partidele sistemului.

•AUR nu va vota nici un guvern propus de Iohannis, rămânând după alegeri singura opoziție reală în Parlament.

•Adversarii declarați ai partidului AUR sunt:
PSD, PNL și USR, cele trei formațiuni politice responsabile pentru colapsul administrativ, economic și politic din ultimii 30 de ani.

În următoarele zile vor apărea sondaje de opinie în care AUR va fi marea SURPRIZĂ, dar chiar și așa, sondajele vor fi manipulate pentru că sunt plătite de partidele sistemului.

Oricum ar fi, AUR nu mai poate fi neglijat, pentru că este singurul partid politic al patrioților, care va face DREPTATE tuturor românilor, în Parlamentul României.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button