Politică

Nicolae Ciucă, un borfaș în detrimentul țării! BEC Timiș obligă PNL să înlăture bannerele cu Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL) este obligat de Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara să înlăture bannerele cu mesajul ”Un ostaș în slujba țării”, deoarece acesta nu candidează la nici o funcție la alegerile locale și parlamentare. Nicolae Ciucă este un „borfaș” ce acționează în detrimentul intereselor României.

În urma sesizării făcute de AUR, BEC Timiș a intervenit decisiv în această dispută politică. BEC Timiș a emis un ordin prin care obligă PNL să înlăture imediat toate materialele publicitare ce conțin imaginea lui Nicolae Ciucă. Această decizie a fost luată pe fondul încălcări legislației electorale, conform căreia campaniile trebuie să respecte anumite norme stricte privind promovarea și publicitatea electorală.

AUR consideră decizia BEC Timiș drept o victorie importantă în lupta împotriva corupției și a abuzurilor de putere. Liderii AUR au subliniat că această decizie demonstrează că există încă mecanisme de control care pot sancționa abaterile și pot menține un nivel de transparență și corectitudine în procesul electoral.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button