Politică

Ministrul sârb de Interne susține că „cel mai mare serviciu de informații din lume” a încercat să îl racoleze și l-ar fi amenințat

Ministrul Afacerilor Interne al Serbiei, Aleksandar Vulin, a declarat că, a fost informat de către cel mai mare serviciu de informații din lume că opiniile sale politice nu sunt acceptabile, precum și loialitatea față de președintele Aleksandar Vučić și în caz că nu se va schimba și nu va începe să lucreze pentru acest serviciu, nu va face parte din noul Guvern.

Când a fost rugat de un jurnalist să comenteze afirmațiile ministrului de Interne, Aleksandar Vulin, conform căruia un serviciu secret mondial va face totul ca Vulin să nu fie în noul guvern dacă nu renunță la politica sa, președintele Vučić, a spus că din motive cunoscute nu poate și nu dorește să comenteze astfel de lucruri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button