Știrile 60m.RO

Ministrul Agriculturii, reclamă la Kaufland

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, la deschiderea unui magazin Kaufland în Sectorul 2 al Capitalei, că preţul alimentelor de bază a scăzut în urma implementării Ordonanţei privind plafonarea adaosului comercial. Cu toate că ministrul e preocupat să facă reclamă corporațiilor străine, românii susțin că alimentele s-au scumpit.

„Am fost zilele trecute prin mai multe magazine pentru a vedea cum a fost implementată Ordonanţa privind plafonarea adaosului comercial. Am identificat lucruri foarte bune – şi în magazinele din reţeaua dvs. preţul alimentelor de bază a scăzut. M-aş bucura foarte mult ca şi în acest magazin, împreună să identificăm şi să vedem preţurile scăzute la cele 14 produse agroalimentare, aşa cum au fost transpuse în Ordonanţă”, a declarat Florin Barbu.

  • De asemenea, acesta a mulţumit reprezentanţilor Kaufland pentru efortul comun în a sprijini românii cu venituri mici şi medii „în lupta cea mai grea cu preţurile la produsele agroalimentare”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button