Mihail Albișteanu: Ieșiți din politică și vă veți putea lăuda că prin acest simplu gest ați salvat România. PLECAȚI !

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR, Mihail Albișteanu, lansează un atac dur la adresa lui Florin Cîțu, pe care îl consideră un asasin economic și îi cere să plece din politică.

,, Este incredibil cum acest personaj – care, în calitate de Ministru de Finanțe și apoi în calitate de premier a îndatorat România pentru generații, aruncând banii în consum și nealocând aproape nimic pentru investiții – se ține cu disperare de scaunul pe care îl ocupă din iarna trecută și susține că vrea să ne conducă în continuare.

Plecarea dvs. din funcția de prim-ministru nu este suficientă, domnule. Va trebui sa răspundeți în fața legii pentru politicile de asasinat economic pe care le aplicați concetățenilor dvs. și țării care a avut nenorocirea să vă dea naștere.

Trădare de țară sau incompetență profundă și de nelecuit – nu știu care este explicația, dar cunosc soluția: plecați pentru totdeauna, ieșiți din politică și vă veți putea lăuda că prin acest simplu gest ați salvat România. PLECAȚI” a declarat deputatul AUR, Mihail Albișteanu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: