Politică

Mihai Enache (AUR): Gabriela Firea locuiește fictiv în București! Am depus plângere la poliție!

Gabriela Firea încalcă legea! Ca să poată candida la funcția de primar general, Firea și-a declarat domiciliul domiciliul la o adresă din București în care, în realitate, nu locuiește.

În acest sens, Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a depus o sesizare la secția 4 de Poliție. Mai mult, Mihai Enache cere începerea urmăririi penale a Gabrielei Firea pentru infracțiunea de fals în declarații în cazul în care se confirmă acest fapt.

„Am solicitat Poliției să ia măsurile legale cu privire la constatarea domiciliului real al doamnei Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Generală. Gabriela Firea și-a declarat domiciliul într-un apartament din Sectorul 1, de pe Calea Griviței, un apartament unde nu este declarată nicio persoană pentru cheltuielile de întreținere. Poliția are obligația conform legii de a constata domiciliul real al persoanei și orice persoană care nu locuiește la adresa din buletin are obligația ca în 15 zile să declare domiciliul real. Acest fapt aparent minor are consecințe grave. Utilizând această falsificare a domiciliului, doamna Firea a furat dreptul de a fi candidat pentru Primăria Municipiului București. Legislația electorală permite candidatura doar persoanelor care au domiciliul în București. Trebuie să oprim această bătaie de joc, această minciună continuă. Doamna Firea s-a prefăcut patru ani că e primar general, acum se preface că este locuitor al acestui oraș, de care, de fapt, nu îi pasă”, a declarat Mihai Enache, în fața secției de Poliție.

Mihai Enache a mers și la adresa declarată de Gabriela Firea în actele oficiale și a stat de vorbă cu vecinii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button