Politică

Marius Lulea(AUR): Avem un premier marionetă care nu poate lega trei cuvinte fără să se bâlbâie

Liderul AUR, Marius Lulea, a făcut un tur de forță prin Transilvania pentru a discuta cu românii și pentru a le asculta problemele în cadrul campaniei ”Ce vor românii”.

Marius Lulea acuză conducerea statului de incompetență prin introducerea a zeci de reforme în educație, fapt ce a condus la un dezastru așteptat. În opinia inginerului Marius Lulea, ministrul Cîmpeanu a mai venit cu o reformă în educație la ordinul lui Iohannis, însă el nu e Spiru Haret și nu poate scrie o lege a Educației. Așa am ajuns să fim exportatori de forță de muncă calificată datorită mojiciilor celor aflați vremelnic la putere.

„Am fost în Maramureș. Oameni buni acolo. La întâlnire au fost și profesori, nemulțumiți de situația dezastruoasă în care ne aflăm.

Educația din România a fost distrusă prin așa-zise reforme permanente. Astăzi vedem consecințele.

Un fost președinte a spus că este bine ca să nu avem toți studii superioare, că nu toți trebuie să fie profesori și doctori. Nu sunt de acord cu această afirmație.

În lume există trei feluri de state: 1. State furnizoare de materie primă; 2. State producătoare; 3. State ce oferă tehnologie și management. Cu părere de rău noi suntem în prima categorie oferind forță de muncă calificată, exportăm cetățeni. China este un stat producător, Japonia este un stat ce oferă tehnologie.

Acesta este statul oferit de către actualele forțe politice, cu un premier marionetă care nu poate lega 3 cuvinte fără să se bâlbâie(nu este o problemă medicală).”, a declarat Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button