Politică

Marius Lulea (AUR): Ucraina se bagă inutil și inadmisibil în politica internă din România, răsplătind astfel slugărnicia lui Marcel Ciolacu

Ucraina se bagă inutil și inadmisibil în politica internă din România, răsplătind astfel slugărnicia lui Marcel Ciolacu. Mai bine ar sta deoparte deoarece actualul premier al României va dispărea din politica mare în acest an, dar declarațiile rămân. Însă am învățat să iertăm, așa că vom ierta și prostiile scoase în această perioadă.

Sigur că ucrainienii nu pot prezenta dovezi despre acuzele făcute și o suprapunere de mesaj patriotic nu înseamnă o asociere între două părți incompatibile. Rusia este indiscutabil un stat agresor care niciodată nu și-a făcut din relația cu România o politică de prietenie.

Sigur că AUR este interesat de soarta românilor din Ucraina, din Serbia, din Republica Moldova, din Franța, Italia, Germania, Spania sau Marea Britanie. Facem acest lucru în mod asumat.

Acest război în care pier oameni nevinovați pare să fie unul pe termen lung iar politica noastră de interes se va menține, dar în limitele dreptului internațional.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button