Politică

Marius Lulea (AUR): PSD și PNL vor să îi închidă pe antreprenorii români, pentru a exporta forță de muncă ieftină în Occident

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că PSD și PNL vor să îi închidă pe antreprenorii români, pentru a putea exporta în continuare forță de muncă ieftină în Occident.

„Vor să închidă antreprenorii români, pe cei care plătesc majoritatea salariilor din România. Au nevoie să furnizeze forță de muncă către exterior, să continue exportul de români. Am putea spune că este o conspirație, deși vedem multă prostie din partea unora care nu au muncit pe bune o singură zi în viața lor.

Degeaba fac multinaționalele 40% din PIB dacă el nu rămâne la români, dacă au angajat sub 10% dintre salariați iar profiturile sunt externalizate în paradisuri fiscale prin facturări de servicii fictive sau supraevaluate.

Este o minciună că sunt taxele foarte mici. Noi nu plătim impozite, noi plătim taxe de protecție deoarece nu primim la schimb decât umilință și aroganță, în loc de sănătate, educație sau infrastructură.”, a declarat Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button