Politică

Marius Lulea (AUR): Antreprenorii și fermierii au primit lovitură după lovitură. În timp ce PSD trăgea, PNL ținea pușca abandonând total mediul de afaceri din România, devenind o simplă Anexă la PSD

Vor să distrugă antreprenoriatul din România, ne angajăm toți la stat sau ne mutăm din țară?

În ultimii ani antreprenorii și fermierii din România au primit lovitură după lovitură. În timp ce PSD trăgea, PNL ținea pușca abandonând total mediul de afaceri din România, devenind o simplă Anexă la PSD.

Expansiunea de masă monetară s-a făcut pentru a se cumpără titluri de stat, adică bani pentru politicieni. În loc de reforme, reducerea numărului de instituții și angajați, PSD a făcut ce știe: au printat bani fără acoperire. Inflația face ca efortul fiecărui antreprenor pentru profit să fie inutil.

Inflația a distrus nu doar afacerile românilor ci și puterea de cumpărare, nivelul de trai al pensionarilor și salariaților. Cu toții plătim costul luxului în care trăiesc politicienii.

Taxele pe salarii sunt colosale și se modifică permanent. Agricultorii și constructorii, sectoare oricum lovite de criză, au fost marcați cu creșteri de taxe iar acest lucru pe repede înainte, fără predictibilitate.

Nici un sector nu a scăpat, Taxele firmelor mici s-au triplat, plătim taxe peste taxe, când tragi linie muncim pentru ca Nicolae Ciucă să primească pensie specială iar Marcel Ciolacu venituri colosale ca parlamentar și premier.

Partidele vechi au un singur scop: să își hrănească activul de partid angajat la stat, cei care merg la vot și aduc organizat oameni la vot.

Vroiam să știu: sunteți afectați de proasta guvernare? Veți ieși la vot? Cine credeți că va vota cu PSD și PNL?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button