JUSTIȚIE

Marian Godină: Șeful Poliției Române trebuia și el să își anunțe deja demisia

Declarațiile șefului IPJ Constanța privind faptul că tânărul drogat care a provocat accidentul mortal în stațiunea 2 Mai fusese oprit în trafic cu doar câteva ore înainte de cumplitul incident, sunt ironizate de polițistul Marian Godină. Acesta a scris într-o postare pe facebook că în conferința de presă susținută luni, șeful IPJ Constanța mai trebuia să adauge ceva, respectiv că și-a dat demisia, la fel cum trebuia să facă și șeful Poliției Române.

„Am citit în presă că șeful IPJ Constanța a ținut o conferință în care a povestit cum tânărul care a ucis două persoane fusese oprit de poliție în acea seară, dus la secție și lăsat să plece fără să fie testat pentru droguri, asta deși în mașina sa fuseseră găsite droguri. Într-o asemenea situație, șeful IPJ trebuia să mai adauge în respectiva conferință că și-a dat deja demisia din funcție. Șeful Poliției Române trebuia și el să își anunțe deja demisia pentru dezastrul petrecut la Constanța” a scris Marian Godină.

Şeful IPJ Constanţa a declarat luni că șoferul de 19 ani care a provocat accidentul din 2 Mai soldat cu decesul a două persoane şi cu rănirea altor trei fusese oprit în trafic, după un apel la 112 care semnala că acesta mergea haotic. În autoturismul său au foist găsite droguri care erau diferite de cele pe care le consumase tânărul. Când a fost oprit iniţial de poliţişti, el a fost testat doar pentru consum de alcool. Tânărul a provocat accidentul la mai puţin de o oră după ce fusese în secţia de poliţie. Trei poliţişti sunt vizaţi de o cercetare prealabilă, în acest caz.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button