PoliticăPrima Pagină

Mare manifestație la Zalău: George Simion și Cristian Terheș vă invită la Ziua lui Mihai Eminescu

Liderul AUR, George Simion, împreună cu europarlamentarul Cristian Terheș, vă invită la Ziua Culturii Naționale, la Zalău, pentru a-l celebra pe marele cronicar conservator și înainte stătătorul națiunii române Mihai Eminescu. Evenimentul va avea loc în Zalău la ora 16:00, locația Prestige Events. Cei doi lideri politici George Simion și Cristian Terheș vor ține câte un discurs, respectiv vor avea discuții punctuale cu cei prezenți la manifestație. De asemenea, după ceremoniile dedicate Zilei Culturii Naționale va avea loc un marș prin orașul Zalău, pentru a-i asculta pe români în această perioadă de criză profundă a societății românești.

Printre punctele de discuții avem criza energetică care a învăluit România din cauza politicienilor hoți ce nu mai au nici un fel de respect pentru popor. Legile date cu dedicație pentru mafia din energie de partidele sistemului PSD/PNL/USR/UDMR în domeniul energiei au îngenuncheat țara. Economia României este pusă la pământ din cauza liberalizării pieței energiei de către guvernul condus de liberalul Florin Cîțu. Facturile la curent și gaze au crescut până la cer iar actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, ne spune că prețurile vor mai crește. Aceste acțiuni criminale împotriva poporului român provoacă tragedii. Un român din Brăila a făcut infarct, ieri, când a văzut o factură de 2000 de lei la electricitate, pentru un apartament cu două camere.

Industria românească a fost pusă la pământ de această mafie de la guvernare. Au închis intenționat Termocentrala Mintia, s-a închis Combinatul de îngrășăminte chimice Azo-Mureș și urmează combinatul de aluminiu Alro Slatina. Aceste obiective industriale țin de siguranța națională a României, dar actualei puteri dirijate de Klaus Werner Iohannis și străinătate nu îi pasă de țară și de români. Nu mai vorbim de micile întreprinderi care au dat faliment din cauza prețului la gaze și energie. Asistăm la o distrugere totală a României până la disoluție de către o clasă politică incompetentă pusă pe furat și distrus. Cât mai răbdăm fraților? A ajuns cuțitul la os. Așa nu se mai poate. A venit momentul să îi dăm jos pe acești bandiți pe mâinile cărora a încăput țara.

Klaus Iohannis este primul trădător al națiunii române, un colos al răului ce a păstorit o mafie transpartinică mai bine chiar și decât odiosul criminal Ion Iliescu. Astăzi aceste mafii s-au unit la putere împreună și luptă împotriva poporului cu fiece lege antiromânească pe care o dau. Noi nu putem să ne mai vindem produsele locale în magazine și supermarketuri pentru că au dat legi cu dedicație care interzic accesul produselor românești pe piața. Marile supermarket-uri ne vând produse din Polonia, Germania, Franța, Olanda sau Italia, transformând România în colonie de consum. Românii nu mai au voie să producă nimic. Totul trebuie să îl cumpărăm de afară.

Nu mai avem independență energetică pentru că PSD și PNL s-au alternat la putere, iar în fruntea companiilor de stat și-au pus neamurile și toți analfabeții de la partid în loc să avem conduceri competente formate din profesioniști. Aceste două partide ale lui Ion Iliescu, PSD și PNL(PDL) nu ne mai lasă să trăim în țara noastră. Circa 5 milioane de români au luat calea pribegiei. Diaspora e bună doar odată la patru ani să voteze aceste mafii care alternează la putere. Românii noștri muncesc pentru a ridica alte țări, pentru că politicienii noștri i-au gonit de a acasă. Au închis fabricile, au distrus uzinele, au distrus combinatele, au închis minele… Cât să mai suportăm!? Azi în Valea Jiului bate vântul. E pustiu. Oamenii au plecat la muncă în străinătate. Satul românesc e pustiu. Case abandonate lăsate în voia sorții. Nu vezi țipenie de om de la un capăt la altul al satului. Acești nenorociți ce ne conduc de 32 de ani au folosit tactica pământului pârjolit. Nu vor să mai rămână nimic în urma lor.

E timpul să ne ridicăm împotriva primului turist al țării, Klaus Werner Iohannis, împotriva guvernelor lui banditești, împotriva acestei ciume roșii/galbene ce a pus stăpânire pe țară și pe noi.

 Scrisoarea III

„Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,

Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button