Știrile 60m.RO

Manevră disperată a primarului penal Clotilde Armand pentru a scăpa de întrebări. A fost audiată în secret acum două zile

Clotilde Armand, edilul celui mai bogat sector, fuge de jurnaliști. Primărița a devansat ziua în care trebuia să fie audiată în dosarul în care este acuzată de incompatibilitate.

După ce a pornit un război cu justiția care ar putea să o lase fără mandat, edilul a apelat la procurori ca să o scape de jurnaliști.

Armand era citată la Parchet astăzi, în dosarul în care și-a umflat venitul de primar, dar a cerut să fie audiată, în mare secret, în urmă cu două zile, iar anchetatorii ei au fost de acord, potrivit realitatea.net.

Clotilde Armand este inculpată în dosarul de incompatibilitate. Până acum, ea avea calitate de suspect

Agenția Națională de Integritate o acuză pe Armand că s-a numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat din fonduri europene, în urma căruia ar fi câștigat aproape 19.000 de lei. ANI a sesizat Parchetul.

„În exercitarea atribuțiilor de primar, Armand Clotilde Marie Brigitte a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului ”Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție” finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei, încălcând astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003”, arată Agenția Națională de Integritate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button