OpiniiPoliticăȘtirile 60m.RO

Lupii Tineri au sărit la gâtul lui Băsescu: ești depășit, expirat

Tânărul om politic Claudiu Tărziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor: AUR, îl atacă dur pe Traian Băsescu:

Traian Băsescu ar face bine să tacă. Nu e deloc indicat să se pronunțe în vreme de criză. A demonstrat-o încă din timpul crizei economice 2008 – 2009, cînd a cerut să se taie în carne vie aiurea.

Claudiu Târziu afirmă că Traian Băsescu este un expirat și e mai bine să tacă după dezastrul economic ce l-a făcut după 2008:

Omul e depășit de situație de multă vreme, deși pozează încă în guru atotșiutor, generator de soluții. De fapt, tot timpul s-a jucat. I-a plăcut să o facă, iar uneori s-a distrat să-și imagineze că face istorie. Ne-a păcălit pe mulți, pentru că jocurile i-au ieșit cîteodată. Dar, gata! A condus România timp de un deceniu din cele trei trecute deja de la căderea lui Ceaușescu. Acum să tacă. Mai ales că el nici nu e afectat de vreo criză. Indemnizația de fost șef de stat merge, protocolul îi este asigurat, probabil că are și ceva cheag pe dreapta. Să tacă, pentru că nu-i pasă cu adevărat. N-a fost niciodată empatic. Ce-l interesează dacă vor muri mai mulți de foame, de depresie și de lipsa îngrijirilor medicale care nu sînt considerate de urgență (pentru că singura urgență este Covid 19) decît de coronavirus? Important este să nu moară de coronavirus, nu? Logică, tată!
Și-apoi, poziția lui – acum ca și odinioară – prea confirmă cele mai negre scenarii globaliste, calificate drept conspiraționiste. Mia bine să tacă.

sursa: www.CurierulRomanesc.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button