Prima Pagină

Lui Iohannis nu îi plac protestele românilor! George Simion l-a supărat

Președintelui Klaus Iohannis nu îi plac protestele românilor pentru că de această dată este vizat chiar el și guwernul său de furia cetățenilor pe care i-a batjocorit la nesfârșit. Acum când patrioții au ieșit în stradă Iohannis și presa aservită banului public a intrat în spasme pentru că a pierdut controlul asupra poporului. Românii s-au trezit și nu mai acceptă abuzurile.

Acum când George Simion participă la proteste ca un simplu cetățean este o problemă. Klaus Iohannis a uitat că îndemna oamenii la protest din funcția de șef al statului și s-a afișat în fruntea coloanei de manifestați pentru a cere demisia unui guvern?

România este democrație dl. președinte la Klaus Iohannis nu o țară din lumea a treia unde puteți instala o dictatură.

Sistemul ne vrea supuși și needucați, pentru a ne manipula prin presa aservită

Scopul lor este ca noi să fim supuși și să nu ne mai ridicăm împotriva sistemului creat de ei. În România primim libertate cu porția și din păcate începusem să ne obișnuim, ceea ce încurajase clasele conducătoare să ne suprime tot mai des drepturile. Avem un Comitet Național pentru Situații de Urgență, controlat de Raed Arafat, prin care se iau decizii arbitrare și noi suferim în tăcere.

S-a lucrat sistematic prin media și pe rețelele de socializare la controlul gândirii românilor, de așa natură să schimbe percepția noastră asupra acestor acțiuni iliberale. Dacă cineva ne spunea în 2019 că o să ajungem să stăm ca oile în staul și să ieșim afară doar când ni se deschide ușa de ciobanul Arafat am fi ieșit cu sutele de mii în stradă. Statul a investit zeci de milioane de euro în controlul gândirii românilor.

În România avem o dictatură sub pretextul binelui, iar tu dacă te opui ești etichetat automat ca negaționist, conspiraționist, extremist, și, dacă se poate pe cât posibil să fii izolat de societate. Statul are o oglindă cu sens unic prin care se uită la noi și caută să ne transforme în roboței. Sclavia a fost cea mai prosperă afacere din toată istoria umanității.

În ultimii 31 de ani nu am trăit bine în România și astăzi statul se pozează într-un salvator sub pretextul pandemiei pentru a ne subjuga și controla din ce în ce mai mult ca în perioada dictaturii bolșevice.

Români, ieșiți din acest cerc vicios și nu mai acceptați să fim supuși acestei dictaturi. Suntem abandonați de stat și lăsați să trăim în sărăcie pentru a fi mase de manipulare. Trebuie să fim uniți și să luptăm pentru libertățile noastre.

Nu mai putem merge pe principiul, ‘capul plecat, sabia nu-l taie’. Treziți-vă!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button