Politică

Lucrări de mântuială la Podul de la Brăila: Asfaltul proaspăt turnat s-a crăpat și trebuie refăcut 

La 20 de zile după ce un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a anunțat că a traversat cu mașina podul de la Brăila, asfaltul trebuie schimbat. Podul nu este încă deschis, dar au apărut fisuri.

Acum, constructorul trebuie să remedieze aceste probleme, să decoperteze și apoi să toarne un nou asfalt pe porțiuni mici de 10-20 metri pătrați.

Nu ar fi vorba despre o eroare de execuție, ci despre utilajele grele folosite pe șantier. De astăzi, pe DN 22B, șoseaua Dig Galați – Brăila, se va circula alternativ, pe un singur sens, deoarece începe asfaltarea șoselelor de legătură dintre șoseaua Dig și unul dintre sensurile giratorii care duc spre pod.

În luna iulie ar putea fi inaugurat podul, chiar dacă drumurile de legătură vor fi gata doar parțial. Asta după ce autoritățile au anunțat că pe pod se va circula încă din decembrie anul trecut.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button