Republica MoldovaȘtirile 60m.RO

Luați de proști: Uniunea Europeană continuă finanțarea regimului corupt de la Chișinău

Igor Dodon, președintele socialist al Republicii Moldova, a declarat la început de mandat că a discutat cu Moscova un ajutor de 500 de milioane de dolari. Acel ajutor nu a mai venit niciodată, nici măcar sub forma unui credit, căci cu siguranță că îi poți acuza de multe pe ruși, dar cu siguranță că nu sunt proștii nimănui.

Nu același lucru se poate spune despre România și Uniunea Europeană. Cele două împreună au asigurat supraviețuirea statului Republica Moldova și a regimurilor infracționale oligarhice ce s-au perindat pe la conducere.

Povestea continuă și astăzi când Uniunea Europeană a votat un pachet de asistență economică sub forma unui credit de ajutor în condiții foarte bune.

Sigur că absolut niciodată statul Republica Moldova nu a returnat vreun ban căci economia statului vecin este ca și inexistentă. Banii niciodată nu vor ajunge să ajute pe cineva decât mafia politică de acolo.

Statul se află în colaps, incapabil să asigure bunăstare cetătenilor, marea lor majoritate angajați în sistemul public.

Pachetul actual este de 100 milioane de euro, insuficient pentru ajutorarea unui stat, dar suficient pentru micul grup care conduce statul vecin.

sursa: www.infoprut.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button