Lovitură pentru mafia politică la Constanța: Mohammad Murad candidează la primărie

Mohamad Murad este cel mai mare antreprenor în domeniul turismului din România. Acesta a reușit cu succes să reabiliteze foste paradisuri românești sau să realizeze altele noi.

Dar antreprenorul nu a reușit doar în turism, având afaceri în domeniul imobiliar, al construcțiilor și în domeniul alimentar.

Acum Mohamad Murad dorește să își mute succesul din domeniul antreprenoriatului privat în cel public, intrând în bătălia politică pentru Constanța ca și independent:

„Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”.

Patronul de la Phonicia tocmai a terminat recent de reabilitat complexul Olimp, o investiție de peste 40 de milioane de euro.

Dacă este cineva în stare să cunoască problemele cu care se confruntă litoralul românesc atunci cu siguranță acel cineva este Mohamad Murad, cel mai mare investitor de pe litoralul românesc:

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”

 • Partidele politice primesc subvenție 600 000 lei zilnic. PSD, PNL și USR sunt lideri
  Autoritatea electorală permanentă anunță că partidele politice parlamentare din România primesc în fiecare zi peste 600 000 de lei, adică peste 100 000 de euro. Banii sunt utilizați de partide după bunul plac, de multe ori curtea de conturi verifică și constată că partidele sunt excrocate de cei care ar trebui să îi reprezinte pe
 • Ministerul dezvoltării refuză să trimită banii la primării pentru plata constructorilor
  Situația cu totul inedită dar și catastrofală: ministerul dezvoltării refuză să plătească către primării banii pentru investițiile contractate și finanțate. Astfel că o parte din constructori s-au trezit că au băgat sume importante în investițiile publice dar mai apoi statul nu și-a onorat plățile. În spatele acestor sume se află salarii, furnizori, materiale de construcții.
 • Adriana Săftoiu: polițistă deconspirată de colegi vânduți interlopilor
  Adrian Săftoiu afirmă că în România clanurile interlope au oameni infiltrați în poliție și că sunt oameni sub acoperire amenințați: „Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție,
 • Iohannis: copiii vor merge fizic la școală
  Președintele României, Klaus Iohannis, a afirmat miercuri că elevii vor merge fizic la școală în anul următor și se pot stabili alte scenarii în funcție de numărul de cazuri pe fiecare localitate: „Pe 14 septembrie începe noul an școlar preuniversitar. Majoritatea elevilor va merge efectiv, fizic, la școală, însă pentru a ține cont de impactul
 • Băsescu candidează la București. Care este miza și ce șanse are?
  Ați crezut că bătrânul lup politic se va retrage să își crească nepoții? V-ați înșelat amarnic. Traian Băsescu revine pe scenă mai puternic decât oricând și dornic de luptă. Iar bătălia nu este ușoară deoarece se va duce împotriva Gabrielei Firea dar și împotriva lui Nicușor Dan. De ce face acest lucru? Simplu: se răzbună
%d blogeri au apreciat: