LOCALE 2020. Doctorul Cătălina Arsenescu propune optimizarea sistemului de sănătate al Municipiului Iași

Prof. Univ. Emerit Dr.Cătălina Arsenescu Georgescu candidează la Consiliul Local Iași din partea Partidului Puterii Umaniste, poziția 1.
Cetățean de Onoare al Municipiului Iași, Cătălina Arsenescu este medic primar cardiolog și internist, membru în Comisia de cardiologie a Ministerului Sănătății.
Timp de 13 ani a fost Șef secție clinică cardiologiela Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. dr George Georgescu Iași și împreună cu regretatul Prof.dr G. Georgescu a fondat Centrul de Cardiologie Iași, singur unitate în Moldova de acest profil, actualul Institut care poartă numele fontatorului.

„Părinții mei, cadre didactice respectate în Iași, m-au crescut în spiritul respectului pentru muncă, al dragostei de oameni, cinstei, dreptății și verticalității.

Ce îmi propun ?
Am o profesie liberală și umanistă, mă regăsesc într-un partid în care Omul este în centrul atenției și candidez în cadrul Partidului Puterii Umaniste (social și democrat ) în poziția 1 la Consiliul Local al Municipiului Iași.
Doresc să susțin optimizarea sistemului de sănătate în Municipiul Iași pe termen lung, dar și adaptat actual la condițiile de existența a Pandemiei Covid 19”, a declarat Dr.Cătălina Arsenescu.

Candidatul PPU la Consiliul Local Iași are în vedere câteva direcții pe care le va susține în calitate de consilier:
1)Pentru vârstnici – creșterea numărului de paturi îngrijiri paleative, îngrijire la domiciliu optimizată cu finanțare de stat
2)Optimizarea activității medicale în școli și grădinițe pentru asigurarea desfășurării învățământului școlar în siguranță în condițiile de pandemie .
3)Asigurarea asistenței medicale adecvate pentru bolile cronice în condițiile limitării accesului pacienților în spitale (Covid 19).
4)Dezvoltarea specialităților medicale deficitare (medici, aparatură performanță, spații adecvate), astfel încât listele de așteptare din spitale să aibă o rezolvare pe măsură solicitărilor.
5)Reconsiderarea importanței corpului medical care lucrează în condiții de pandemie (Nr.ore pe ture de lucru, salarizare, imagine socială).
6)Dezvoltarea turismului medical, important pentru imaginea academică a Municipiului, dar și din punct de vedere economic.

„Pun la dispoziția ieșenilor experiență mea de câteva decenii în domeniul medical, învățământ, administrativ și social .
Fiecare vot are valoare pentru viitorul Iașului și consider că sunt Omul porivit pentru poziția de Consilier local al Municipiului Iași”, a declarat Dr.Cătălina Arsenescu, candidat din partea Partidului Puterii Umaniste la Consiliul Local Iași

%d blogeri au apreciat: