Știrile 60m.RO

Liviu Avram: Horia Constantinescu, un psihopățel

Horia Constantinescu, șeful ANPC până joi, iar de acum candidat al PSD la Primăria Constanța, nu e decât un psihopățel bolnav de imagine și obsedat doar de faima personală. E opinia jurnalistului Liviu Avram. „Puii vopsiti” nu e prima ispravă a lui Cosntantinescu.

„Puiul galben și dușmanul său

Aștept momentul în care presa care îl cultivă și politicienii care îl susțin vor realiza, în sfârșit, că Horia Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorului, nu e decât un psihopățel bolnav de imagine și obsedat doar de faima personală.

Acum i-a cășunat pe puiul galben, dar nu e prima dată când omul declară război unor industrii întregi, cam după același tipic: iese cu o declarație „tare”, menită să stârnească spaimele cele mai mari ale românilor, apoi o dă la întors, o atenuează, timpul trece, lumea uită, iar el a fost din nou erou de o zi pentru precupețe și precupeți.

Se plasează pe sine în centrul unor bătălii imaginare, dar deosebit de eroice, unde el e un fel de Arhanghelii Mihail și Gavril, bașca Sfântul Gheorghe, care se luptă din greu cu balaurul capitalist. Ultima dată a amendat aproape întreg sectorul bancar pe niște motive care, până la urmă, au dovedit doar că individul are serioase carențe aritmetice.

Și uitați cum vorbește. Și-a însușit un vocabular aparent specializat, deși sărăcăcios, și cum prinde un microfon liber, începe să-și turuie partitura într-un șuvoi de vorbe care începe aici și se termină în deșert. Omul nu vorbește, el recită.

Aud că chestia cu puiul galben a fost doar un PR stunt prin care își anunță candidatura la Primăria Constanța. Va fi vai și-amar de distractiv pentru constănțeni să-l aibă primar…”, a scris Avram pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button