Liderul cecen, Ramzan Kadîrov consideră că persoanele care ÎNCALCĂ regimul de carantină trebuie UCISE

Distribuie acest articol!

Președintele Republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov, a declarat în cadrul unei ședințe guvernamentale că persoanele care încalcă regimul de carantină ar trebui ucise, relatează portal caucazian www.kavkaz-uzel.eu

Discuția a avut loc în contextul informației că un locuitor al regiunii a participat la mai multe rugăciuni după întoarcerea din Mecca fără a ține cont regulile carantinei. 

„Un om care își crează lui însuși asemenea probleme, dacă mă întrebați, ar trebui să fie ucis. Nu numai că se îmbolnăvește, dar își infectează și familia, surorile sale, frații, vecinii ”, a spus Kadyrov.

Potrivit acestuia, testul pentru coronavirus a dat un rezultat pozitiv la trei rezidenți din Cecenia, care au ajuns din Turcia. Potrivit ministrului Sănătății Republicii, Elkan Suleimanov, doi dintre ei au ajuns prin Turcia din Mecca, altul din Istanbul. Până în prezent, autoritățile federale au confirmat un caz de infecție.

Ramzan Kadîrov este unul dintre cei mai loiali oameni ai lui Vladimir Putin. Kadîrov este membru al Biroului Consiliului Suprem al Partidului “Rusia Unită”, președinte al Republicii Cecenia din februarie 2007. Este fiul primului președinte al Republicii Cecenia, Ahmad Kadîrov.Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: