Politică

Lider PSD Iași, limbaj de mahala la adresa unei jurnaliste: „Ești handicapată, nesimțită!”

O jurnalistă a fost umilită și înjurată de un lider PSD Iași. Fostul deputat Viorel Blăjuț și-a ieșit din minți când reporterii l-au întrebat de Spitalul „Sf. Sava” și Centrul Rezidențial „Sf. Anton”, din Bucium, unde oamenii au semnalat că sunt cazați în condiții improprii.

Un fost deputat de Iași, Viorel Blăjuț, care deține Spitalul „Sf. Sava” și Centrul Rezidențial „Sf. Anton”, din Bucium, a devenit agresiv verbal, a recurs la amenințări și a avut un vocabular de mahala în momentul în care a fost întrebat despre o pacientă care ar fi fost umilită și înfometată până la moarte în unitatea pe care o administrează, scrie bzi.ro.

Neregulile au ieșit la iveală după ce la nivel național au fost declanșate mai multe controale după dezvăluirile din azilele groazei. 

„Mă, tu vorbești peste mine, ești handicapată? Înțelegi ce-ți spun? Interesează-te undeva la UMF și o să vezi ce înseamnă faze terminale. Dă-mă în judecată pentru că ești nesimțită și nu mă mai suna. Scrie ce p…a mă-tii vrei tu, dacă nu înțelegi românește, handicapato! Dacă ești proastă! Eu îți explic ceva și nu înțelegi. Scrie ce dracului vrei, că oricum ne vedem în instanță. Nu suntem azil de bătrâni, suntem spital de îngrijiri paliative, în faze terminale. Vin oameni care nu mai reacționează la tratament”, a spus Viorel Blăjuț.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button