Politică

„Legea păcănelelor”, o escrocherie a guvernului Ciolacu

„Legea păcănelelor” a fost votată în Camera Deputaților. Noua lege este o frecție la piciorul de lemn. De ce sunt interzise păcănelele doar în localitățile sub 15.000 de locuitori și nu de exemplu sub 30, 50 de mii de locuitori?! Legea a fost făcută cu acordul ambelor părți, să nu piardă nici Ciolacu nici mafia păcănelelor. O mizerie de guvern. Asta este!!!

„Legea păcănelelor” a trecut cu 243 de voturi „pentru”, niciunul contra și patru abțineri.

Camera Deputaților a dezbătut marți, în regim de urgenţă, prima lege împotriva industriei păcănelelor, trecută mai întâi prin comisiile de specialitate.

Legea jocurilor de noroc nu va mai permite funcționarea păcănelelor în localităţile care au sub 15.000 de locuitori, și va mări amenzile substanţial. Interdicția se va aplica în 10 zile de la intrarea în vigoare a actului normativ.

Industria jocurilor de noroc are o piaţă de câteva miliarde de euro, cu săli de jocuri și pariuri sportive amplasate în majoritatea cartierelor din marile orașe. Practic noua lege a lui Ciolacu nu afectează cu nimic industria jocurilor de noroc.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button