La ordinul lui Cîțu, ANAF a luat cu japca banii din conturile românilor

Distribuie acest articol!

Florin Cîțu, premierul PNL-USR, a dat ordin ca toate conturile românilor, firme sau persoane fizice, să fie blocate și banii extrași automat. Sute de mii de firme s-au trezit în aceste zile fără bani în conturi sau cu conturile blocate.

Anul 2020 a fost un an greu, chiar imposibil pentru români și afacerile lor. Majoritatea afacerilor cu greu au reușit să acopere salariile angajaților din moment ce guvenul a închis practic economia națională.

S-au promis atunci facilități fiscale și derogări la plata impozitelor și taxelor până la 1 februarie 2021.

Dar ce să vezi? La această dată economia este tot blocată, restricțiile sunt la fel de mari ca acum un an, iar banii care circulă pe piață aproape zero.

A venit data de 1 februarie 2021 și datoriile către stat s-au strâns. Românii s-au gândit că se va face o restructurare și suma restanță se va eșalona pe cel puțin un an. Așa ar fi logic: dacă nu ai avut de unde plăti un an, de unde ai avea să plătești toată datoria pe 1 februarie 2021?

Și ce să vezi? Cîțu a rămas fără bani, nimeni nu îl mai împrumută, salariile și pensiile speciale trebuie plătite iar Mugur Isărescu nu mai vrea să printeze lei.

Așa că a dat Cîțu ordin ca să se ia cu japca banii din conturile românilor și a firmelor românești. Așa că sute de mii de companii s-au trezit cu banii luați din conturi sau cu conturile blocate. Ori cu banii luați și conturile blocate afacerile se vor prăbuși: nici de salarii nu mai sunt acum bani.

PNL și USR aplică aceeași strategie cu PDL: ia banii cu de-a forța, de parcă nu au putut plăti un an, dar deodată în martie 2021, cu toată economia blocată, românii au găsit vreo comoară ce le-a umplut conturile.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: