Știrile 60m.RO

Kosma Zlotowski (PiS), la Conferința AUR: ideologia gender, impusă la nivelul UE, ne spune că poți să-ți alegi genul precum un model de iPhone

Europarlamentari și experți din 22 de state europene au fost prezenți la primul forum suveranist organizat în capitala României de către Alianța pentru Unirea Românilor. La conferința internațională de la București a fost prezent și europarlamentarul polonez Kosma Zlotowski, care face parte din partidul de guvernământ din Polonia Lege și Justiție (PiS). Acesta a atras atenția asupra faptului că Uniunea Europeană educă „noul european”, un om care poate alege orice, evidențiind problemele care pot apărea în urma lansării acestei ideologii.

Populația din Europa va trebui să renunțe la modul său de viață de până acum și să suporte un preț foarte ridicat al energiei. Asta înseamnă că pentru a-ți încărca un smatphone, pe care îl are orice european astăzi, va costa 40 de euro. Pe de altă parte, ei vor să ne spună că trebuie să fim europeni, adică trebuie să educăm „noul european”, dar suntem europeni pentru că suntem ceea ce suntem. Această ideologie gender ne spune că poți să-ți alege modelul de iPhone, dar poți să-ți alegi și genul. Poți să fii băiat, poți să fii fată, poți să fii băiat și fată în același timp. Poți orice. Și pentru educarea acestui om nou, Uniunea Europeană este încurcată de tradiție. Există 27 de istorii diferite în Uniunea Europeană, dar, poate pentru asta, nu există o singură opinie pan-europeană. Noi nu putem permite să fim transformați în acel model nou. Care este motorul principal de transformare a noastră? Tocmai birocrația europeană și Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Acestea sunt cele două instituții care vor să ne facă „europeni noi”. Și reușesc. Uniunea Europeană a spus: aveți valorile voastre, dar noi avem bani. Partidul Dreptate și Justiție consideră că trebuie să ne dezvoltăm singuri, trebuie să contăm pe noi înșine, pe prietenii și vecinii noștri”, a declarat europarlamentarul polonez Kosma Zlotowski.

Conferința „The First European Forum on the Supremacy of National Constitutions over European Bureaucracy” s-a desfășurat în perioada 18-20 februarie 2022 și a reunit mai multe comisii de lucru, în care principalele subiecte de pe ordinea de zi au fost evenimentele din Ucraina și decizia recentă a Curții Europene de Justiție. Sâmbătă, 19 februarie 2022, a avut loc dezbaterea: „Valori Conservatoare în interiorul Uniunii Europene”, în cadrul căreia a participat și europarlamentarul polonez Kosma Zlotowski.

În cadrul evenimentului, s-au emis două documente extrem de importante: o declarație referitoare la agresiunea rusă din zonă și „The Bucharest Declaration”, o rezoluție care vizează partide politice, grupuri de inițiativă și ONG-uri al căror scop este construirea unei Europe unite în diversitate. Principiul care stă la bază este cel al unei Europe a identității, în care se respectă libertățile fundamentale și valorile iudeo-creștine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button